keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Pientä väliaikatietoa...

Keski-Uudenmaan kristillisen koulun lähettämät rahat pelialuetta ja rakentamista varten ovat menneet perille. Pallokentän alueella ei olla päästy vain tekemään juuri mitään, koska inhimillisellä hinnalla vuokrattavissa oleva hallituksen omistama puskutraktori (se ainoa!) on hallituksen määräämissä tehtävissä eikä siis varattavissa yksityisille tällä hetkellä. Rahat olisi, mutta ei konetta, jolla saada pallokenttä sileäksi!

Rakennuksen perustuksia varten aiotaan maa-aluetta lähteä tasoittamaan käsipelillä ja taas pienen muutoksen jälkeen on ensimmäisen rakennuksen määrä olla kanala! Tarkoitus on, että kanala saadaan tuottamaan yhdistykselle rahaa, jolla saataisiin rakennusprojektille ihan malawilaista tukea.

Koulumme syksyinen Antaessaan saa -kävely tuotti melko tasan 5000 e. Espoon kristillinen koulu lähetti rahaa Malawiin ennen joulua, joten vuoden 2019 ensimmäisen koulu-lukukauden rahoitus on kunnossa. Meidän koulumme sitten kustantaa taas seuraavaa lukukautta (kesä). Odottelemme tietoa tämän vuoden alun tilanteesta koskien rakennusprojektia.

Yhteisyökumppanimme SOJEMI (Souls for Jesus ministry international) on keskittynyt tällä hetkellä aika paljon Mosambikin puolella tehtävään evankeliointityöhön, koska Jumalan nälkä siellä on niin suuri. Uudet uskovat tarvitsevat opetusta ja rohkaisua ja kohta voikin olla todelline tarve sille haaveissa olleelle raamattukoululle sinne ostetulle maa-alueelle! :)

Siunauksin,
Ulla Kulmala
KUKKO, Järvenpää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti